Turun vuokra-asuntoja ja välittäjiä

 

 

 

 

Opiskelijoiden Vuokravälitys, vuokra-asuntoja opiskelijoille

Opiskelijoiden Vuokravälitys (OVV) välittää yksityisiä vuokra-asuntoja opiskelijoille sekä myös muille vuokra-asuntoa etsiville. Yhtiö toimii 11 opiskelijakaupungissa: Turku, Rauma, Pori, Helsinki, Joensuu, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Pieksämäki, Oulu ja Tampere.

OVV Turku välittää vuokra-asuntoja Turun lisäksi myös Naantalin, Raision ja Kaarinan alueilta. OVV on keskittynyt erityisesti opiskelijoihin, mutta välittää asuntoja myös muille hakijoille.

OVV:n vapaita vuokra asuntoja voit etsiä heidän kotisivuillaan. Turun seudulla vapaita vuokrayksiöitä oli arvioinnin tekohetkellä tarjolla 10 kpl. Vuokrataso niissä kohteissa oli 350 - 440 euroa.
Jos sopivaa asuntoa ei ole nyt vapaana, voit jättää hakuvahtiin tietosi ja vuokra-asunto toiveesi, ja saat hälytyksen sähköpostiisi kun sopiva asunto vapautuu.

OVV:n sivuilla voit myös jättää toimeksiannon sinulle sopivan vuokra asunnon etsimiseen. Välityspalkkio (maksetaan kun vuokrasopimus tehdään) on päätoimiselta opiskelijalta 75% yhden kuukauden vuokrasta (minimim 210 euroa). Muilta kuin opiskelijalta palkkio on 95% kuukausivuokrasta (minimi 240 euroa).
Välityspalkkion maksaa toimeksiantaja (siis joko vuokranantaja tai vuokralainen). Vuokravakuus opiskelijoiden vuokravälityksen välittämissä vuokra-asunnoissa on tyypillisesti 1-2 kk:n vuokran suuruinen.

Yhteystiedot

Opiskelijoiden Vuokravälitys, Turun toimisto
Avoinna ma-to 9-17, pe 9-16

puh. (02) 2338 308
fax. (02) 2338 818

sähköposti: turku@ovv.com

Osoite

Hämeenkatu 14, 20500 Turku

Lähde

http://www.ovv.com

Sijainti kartalla
Näytä suurempi kartta


Takaisin vuokra-asunnot Turku kotisivulle.

Kun muutat uuteen vuokra-asuntoon muista tehdä muuttoilmoitus! Teet sen kätevästi täällä 

 

Hyvä muistaa!

  • Hanki muuttoauto ja muuttoapu ajoissa
  • sovi internet-yhteyden siirrosta operaattorisi kanssa
  • tee uusi sähkösopimus ja irtisano vanha
  • tarkista onko kotivakuutuksesi riittävä uuteen vuokra-asuntoon  

 

Lisää tämä sivu suosikkeihisi
Facebook Google Bookmarks Twitter